Datum

13 oktober 2019 11:45

Accommodatie

Onbekend

RVC VR1 speelde op zondag 13 oktober tegen DSC VR1. De aftrap werd genomen om 11:45 uur op het RVC terrein. De wedstrijd werd voornamelijk overheerst door RVC en houdt hiermee de 3 punten in Reeuwijk.

Het eerste kwartier van de eerste helft was RVC nog zoekende. Al snel kreeg DSC door de snelle linksbuiten spits een aantal kansen die Iris Stolwijk mooi kon keren. In de 12e minuut was het DSC die door dezelfde snelle spits op voorsprong kwam 0-1. RVC was hierdoor niet uit het veld geslagen en scoorde in de 15e minuut al snel de 1-1 door Simone Snel. RVC is hierna niet meer in de problemen gekomen en was constant in de aanval. Nikita Warmerdam verdeelde het spel op het middelveld door haar steekpassen en voorzetten. Sabien Verdonk, Merenique van der Made en Jesca van den Hoek scoorde nog 3 doelpunten in de eerste helft.

Ruststand 4-1.

In de tweede helft was het nog duidelijker dat het verschil in niveau groot was. DSC was moegestreden en ze moesten nog een hele helft spelen. RVC bleef doorgaan met de bal veroveren en scoren. Zo scoorde Simone Snel opnieuw 2x, kon Kitty van der Hoven er ook 2 inprikken, Sabien Verdonk scoorde 2x en Charlene van Belle kon de bal mooi intikken via de corner.

RVC VR1 heeft deze wedstrijd verdiend gewonnen met 11-1. De eerstvolgende wedstrijd wordt thuis gespeeld op RVC terrein om 11:45 uur tegen Antibarbari VR2.