Vrouwen 1 pakt punt tegen DSOV

RVC '33 VR1 (zon)

0 - 0

DSOV VR1 (zon)

Competitie

3e klasse B

Datum

27 september 2020 11:45

Scheidsrechter

C. Gielen

Accommodatie

Sportpark RVC '33
Kaagplein 15
2811 LE
Reeuwijk
tel. 0182-396203

Voetbal zoals voetbal gespeeld moet worden. Zo kun je de eerste keer dat wij ooit tegen DSOV (Vijfhuizen) hebben gespeeld beschrijven. Beide ploegen bleven tot het eind alles geven voor de overwinning, maar zonder gedoe en uitermate sportief. De punten werden gedeeld en beide ploegen zullen het gevoel hebben gehad dat er meer in zat.

 

Net als vorige week een wedstrijd met twee gezichten. De eerste helft leek RVC de tegenstander te verrassen. Ondanks dat we amper tot kansen konden komen, speelde het spel vooral op de helft van DSOV af. De grootste kans van de eerste helft kwam overigens uit een counter: uit een lange bal van Iris kwam Sabien tot een kans, maar trof helaas geen doel.


Vanaf het einde van de eerste helft ging DSOV meer risico nemen, ging achterin 1-op-1 spelen, maar kreeg daardoor wel het middenveld in handen. Dit kantelde langzaam de wedstrijd. De tweede helft was DSOV de betere ploeg, kreeg de betere kansen, maar de verdediging van RVC hield stand. In de slotfase kreeg RVC een paar goede kansen op de driepunter, maar ook DSOV was een aantal keer dichtbij.

 

Al met al een punt waar we tevreden mee kunnen zijn. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen RKDEO uit Nootdorp.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!