Sportlaan 10
2215NA
VOORHOUT
tel. 0252-210751

Zondag 6 maart was het weer zover. Er stond eindelijk weer een competitiewedstrijd op het programma. Doordat er een aantal wedstrijden verschoven waren naar andere data zou de uitwedstrijd tegen Foreholte het vervolg van de competitie voor RVC'33 betekenen. Een mooie wedstrijd om mee te beginnen. Foreholte is over het algemeen een lastige tegenstander om van te winnen met een altijd degelijk elftal. RVC'33 is de laatste tijd in goede doen met twee mooie overwinningen in de Rijnmond Cup. Nu is de hoop dat dit doorgezet kan worden in de competitie.

In de eerste helft had Foreholte voornamelijk de bal en probeerde RVC de tegenstander iets voor de middenlijn op te vangen. Bij vlagen wist RVC er goed uit te komen met goede aanvallen. Foreholte kreeg wat kansen, maar werd niet heel gevaarlijk voor de goal van RVC. Rond de 31e minuut werd een speler van RVC vlak voor randje zestien neergehaald. Een vrije trap volgde. Aartjan van Dijk wist deze binnen te schieten. 0-1. Later kreeg RVC nog een kans op de 0-2. Helaas ging deze kans, een kopbal, er niet in.

In de lijn der verwachtingen ging Foreholte in de tweede helft alles op alles zetten om de gelijkmaker te scoren. Zodoende moest RVC voornamelijk verdedigen en werd het af en toe spannend voor de goal van de Reeuwijkers. In de counter kon RVC af en toe nog wat gevaar stichten, maar niet voldoende om een doelpunt te maken. In de 84e minuut was het dan raak voor Foreholte. De spits wist de bal na een combinatie af te werken. 1-1. Een domper voor de heren uit Reeuwijk, maar een terechte uitslag.