Abtspoelweg 21
2343JB
OEGSTGEEST
tel. 111111

Zondag 17 Maart speelde RVC’33 tegen ASC in Oegstgeest. De eerste ontmoeting tussen beide ploegen eindigde 4-1 in het voordeel van RVC. Beide ploegen hadden voorafgaand aan deze wedstrijd hetzelfde aantal punten, en zelfs hetzelfde aan wedstrijden gewonnen, gelijkgespeeld en verloren. Een echt kraker onderin de competitie dus.

Om 14:00 werd afgefloten voor het begin van de wedstrijd. In het begin was het spel wat rommelig maar al snel wist RVC het wat kansen te creëren. Een aantal afstandsschoten gingen naast en via corners wisten ze een aantal keer tot gevaar te komen. Maar de reeuwijkers wisten zichzelf niet te belonen. Vlak voor rust was het echter ASC die de score opende. Via een corner werd de bal door de keeper losgelaten en vervolgens simpel binnengetikt. Er was wat discussie of dat dit reglementair gebeurde maar de scheidsrechter wou hier niets van weten. Zo werd er gerust met een 1-0 voorsprong voor de thuisploeg.

Na ongeveer 5 minuten kwam ASC zelfs op een 2-0 voorsprong. Vanaf de rechterkant werd de bal netjes laag in de verre hoek geschoten buiten het bereik van de keeper. Hierna was het betere van het spel voor ASC maar wisten beide ploegen tot weinig kansen te komen. Op deze manier werd ook het einde van de wedstrijd behaald met een 2-0 op het scorebord.