Lindberghstraat 50
1171GC
BADHOEVEDORP
tel. 020-6593507

Op zondag 3 april nam RVC’33 het op tegen Pancratius RKSV te Badhoevedorp. De vorige ontmoeting tussen beide ploegen eindigde op een 3-3 gelijkspel nadat de wedstrijd zelfs even gestaakt werd door wat ongeregeldheden.

Om klokslag 14:00 floot scheidsrechter V.V. Karagantcheff af voor het begin van de wedstrijd. Pancratius begon goed aan de wedstrijd en had al vrij snel de controle over de wedstrijd. Af en toe kon RVC er via de counter nog uitkomen en dit leidde tot een aantal kansjes. Maar het meerderheid van de kansen was voor de thuisploeg. Dit leidde al vrij snel tot de 1-0 en na 25 minuten spelen werd het zelfs 2-0.  Hierna kwam RVC wat beter in de wedstrijd en kreeg het ook een aantal grote kansen. Maar RVC wist zichzelf niet te belonen en zo werd er gerust met een stand van 2-0.

In het begin van de 2e helft begonnen beide ploegen goed. Na ongeveer een kwartier spelen kreeg Pancratius een strafschop toegekend van de scheidsrechter. Deze werd hard in de kruising geschoten en zo werd het 3-0 en zakte het geloof bij RVC weg. Hierna was het betere van het spel voor Pancratius en wisten ze de score uiteindelijk nog uit te bouwen tot 6-0. Een terechte overwinning van de thuisploeg.

Opnieuw een zware domper voor RVC. Volgende week zondag neemt RVC’33 het thuis op tegen de koploper HBC. Een lastige wedstrijd zeker gezien de huidige fase waarin RVC zich bevind.