Datum

11 maart 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

De dames van RVC hebben de tweede plek in de competitie weten vast te houden. Door een relatief eenvoudige 5-0 zege op Bernardus blijven ze Warmunda op 1 punt volgen.

RVC begon uitstekend aan de wedstrijd tegen Bernardus. Al binnen 2 minuten gaf Nikita een goede kans aan Sabien die helaas over schoot. Even later ging NIkita op links weer goed door en gaf nu de voorzet op Maaike: binnen 5 minuten was het al 1-0.

Binnen 10 minuten stond het 2-0. Sabien ontweek de buitenspelval na een mooie steekpass van Jacky en ging alleen op de keeper af en schoof de bal netjes in de lange hoek. We bleven sterker dan de tegenstander en het was wachten op de 3-0, die de wedstrijd min of meer zou beslissen. Die viel nog voor rust: het was wederom Sabien die alleen op de keeper af ging en zo voor de 3-0 zorgde.

Was de eerste helft al bij vlagen rommelig, de tweede helft was misschien nog rommeliger. Bernardus kreeg zelfs kansjes op de 3-1. Zover kwam het uiteindelijk niet. Na een mooie combinatie was het invalster Beau die uiteindelijk de 4-0 binnen schoot. Het slotakkoord was voor Merenique die na goed doorgaan en het winnen van een blok de 5-0 kon binnen schieten.

Komende zondag komt Alliance uit Haarlem in Reeuwijk op bezoek, die de laatste week opvallend goed doen en zijn opgeklommen naar de 4e plaats. Dat Alliance een stugge ploeg is, weten we nog van de uitwedstrijd. Toen hield Alliance bijna 75 minuten stand tegen RVC, alvorens RVC de wedstrijd naar zich toe kon halen. Gaan de dames van RVC ook in Reeuwijk met de punten aan de haal?