Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

De dames van RVC hebben met 4-0 verloren van koploper Antibarbari. Na de knappe overwinning op Schijf was de ploeg uit Rotterdam gewoon beter. Soms is de conclusie zo simpel als dat.

Antibarbari VR1 (zon)

4 - 0

RVC '33 VR1 (zon)

... (penalty)
17'
... (schot)
42'
... (intikker)
75'
78'

Competitie

2e klasse F

Datum

12 mei 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vorige week pakte RVC nog de volle drie punten tegen Schijf, na een aantal weken op rij ongelukkig met 1-0 te hebben verloren. Daar waar de laatste drie wedstrijden RVC misschien meer punten had verdiend dan dat ze kreeg, tegen koploper Antibarbari had RVC weinig in te brengen. Na 15 minuten keek vooral de tegenstander nog vol ongeloof dat ze nog niet gescoord hadden. Ze hadden uiteindelijk een strafschop nodig om op voorsprong te komen.

Na de waterpauze had RVC het beter onder controle, maar bleef Antibarbari de beste ploeg. Net toen we dachten met slechts 1-0 de rust te halen viel de 2-0.

Na rust zette RVC de opgaande lijn voort. Antibarbari was nog steeds de ploeg die verreweg het meeste balbezit had, maar kregen nog maar mondjesmaat kansjes. En ook RVC begon brutaal haar eerste kansjes te krijgen. En net zoals in de eerste helft, op het moment dat we er in begonnen te geloven, viel de bal voor de tegenstander goed. De 3-0 en 4-0 vielen snel achter elkaar en daarna liepen we de kans dat het echt een grote uitslag zou worden. Na al het harde werk zou dat niet de juiste beloning zijn.

RVC rest nog twee wedstrijden, zondag volgt alweer de laatste thuiswedstrijd van het seizoen.