Nieuwsbrief

Tot en met seizoen  2007-2008 is het clubblad  "De Vriendenband" verschenen.
Aan het einde dat seizoen is besloten geen clubblad meer uit te brengen maar wel verschijnt er nog regelmatig een digitale nieuwsbrief. 

NIEUWSBRIEF

De digitale nieuwsbrief is uitsluitend bedoeld voor leden (en ouders van leden), donateurs, sponsors en vrijwilligers. In de nieuwsbrief vind u o.a. berichten van het bestuur; vooraankondigingen en data van vergaderingen, aktiviteiten en evenementen; commissie's in de spotlight; een interview met één van de leden; een wedstrijdaankondiging; een randfiguur; inschrijfformulieren voor bv. de jeugdaktiviteiten, te denken valt aan ‘dagje duinrell/drievliet’, ‘familie-dagen’ e.d.; verslaggeving van een aktiviteit die geweest is (geen wedstrijdverslagen). De nieuwsbrief bevat informatie die niet altijd geschikt is voor publicatie wereldwijd via de website maar wel belangrijk kan zijn voor onze leden. U kunt de nieuwsbrief uiteraard ook zelf uitprinten en bewaren. 

Aanmelden
U kunt zich hieronder aanmelden voor de nieuwsbrief. Door middel van uw naam en emailadres op te geven kunt u inschrijven. Na inschrijving krijgt u regelmatig de ‘digitale nieuwsbrief’ in uw mailbox met daarin een aantal links naar de site toe. Ieder item van de nieuwsbrief heeft een eigen link. 

Uw naam en emailadres zullen bewaard worden in een database, en zullen uitsluitend voor dit doeleinde gebruikt worden. 
Uiteraard zijn er meerdere aanmeldingen per gezin mogelijk.

Mocht u items voor deze nieuwsbrief hebben, dan kunt u dit mailen naar nieuwsbrief@rvc33.nl 

Aanmelden nieuwsbrief:

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!