Kaagplein 15
2811LE
REEUWIJK
tel. 0182-396203

24 maart stonden Bloemendaal en RVC ook tegenover elkaar. Bloemendaal won toen terecht met 4-0.
Voor RVC was het een wedstrijd die snel vergeten diende te worden. Nu moest RVC opnieuw optreden tegen Bloemendaal en waren de mannen vastberaden om een betere wedstrijd neer te zetten met een goed resultaat.

RVC begon strijdlustig aan de wedstrijd en dat zorgde er ook voor dat er kansen gecreëerd werden. Helaas leidde dit niet tot doelpunten. Na 12 minuten voetballen keek RVC toch tegen een achterstand aan. Een hoge bal van de zijkant werd binnengekopt door een speler van Bloemendaal. Ondanks de tegenslag liet RVC zich niet van de wijs brengen en probeerde ze de gelijkmaker op het scorebord te krijgen. In de 21e minuut gaf de scheidsrechter een penalty nadat Rens Mathot tot val was gebracht. Daan Zantinge nam de penalty en schoot die beheerst binnen. 1-1. In evenwicht gingen beiden ploegen de rust in.

In de tweede helft wilde RVC het strijdplan van de eerste helft voortzetten en Bloemendaal was voornemens om de druk nog meer op te voeren. Hierdoor wist Bloemendaal wel gevaarlijk te worden, maar levensgrote kansen leverde dit niet op. De strijdlust van RVC werd beloond nadat Ralph Tol de bal op de zogezegde pantoffel nam en de keeper geen schijn van kans gaf. 2-1. De vreugde was uiteraard groot en RVC wilde de voorsprong nog verder uitbreiden om de zege veilig te stellen. Dit lukte ook. Vanuit een inworp wist Frank Stolwijk goed open te draaien en Romano Giorgini over de grond 1 op 1 met de keeper te zetten. Vervolgens werkte Romano rustig af op. 3-1. Later kreeg Bloemendaal nog een rode kaart nadat een verdediger zich liet gaan en over de scheef ging. Een mooie en erg belangrijke overwinning voor RVC.