Kaagplein 15
2811LE
REEUWIJK
tel. 0182-396203

Op een mooie maandagavond speelde het eerste herenteam tegen derdeklasser Victoria04 om de FidusCup (RijnmondCup). Voor de gelegenheid werd enkel spelers rust gegund en mochten spelers die 'aan de deur kloppen' zich laten zien. Er ontspon zich een aardige wedstrijd, waarin na het eerste kwartier de gewenning leek te zijn ontstaan. RVC nam het initiatief over en wist geregeld gevaarlijk door te komen. Toch ontbrak in de laatste fase de scherpte om de goede voorgaande acties te belonen met doelpunten. Er waren meerdere goede kansen te noteren, waarmee RVC op een terechte voorsprong had kunnen, nee moeten staan. En zoals dan zo vaak gebeurt, valt dan de goal aan de andere kant. Een vrije trap werd niet goed geklemd door de keeper en de terugspringende bal was een prooi voor 1 van de spitsen van Victoria. Na rust leek RVC verder te willen gaan waar het voor rust mee bezig was. Alleen lukte het moeilijker via de zijkanten. Toch bleven ook in die fase de betere kansen voor RVC. In de 70ste minuut werd de dadendrang eindelijk beloond met een mooie goal door Jop Gabriëls. In de laatste fase gaf RVC het in drie minuten weg. Een doorgekopte bal en een snelle counter brachten de snelle spits in stelling om naar 1-3 uit te lopen, waarmee de effectiviteit van Victoria hen de overwinning bracht.