Datum

20 september 2020 11:00

Accommodatie

Onbekend

De vrouwen van RVC zijn met een ongelukkige nederlaag aan de competitie gestart. In Delft werd in de laatste minuut met 2-3 verloren.

Voordat we met de ogen konden knipperen stonden met we 1-0 achter. Een strakke corner van SEP werd laag binnen getikt. RVC liet zich niet uit het veld slaan en drukte SEP terug op eigen helft. Het was wachten op de gelijkmaker, die uiteindelijk pas laat viel. Het was Sabien die alleen voor de keeper raak schoot.

Daar waar RVC de eerste helft domineerde en waarschijnlijk al de wedstrijd hadden moeten beslissen, ging de tweede helft gelijk op en kon het nog alle kanten op. SEP leek de gelukkige te worden, toen zij vlak voor tijd de 2-1 maakte. Beau ging uitstekend door nadat iedereen dacht dat Aimee een vrije trap zou krijgen en tikte de 2-2 binnen. Helaas was de hectische slotfase nog niet voorbij en wist SEP in de allerlaatste minuut nog een keer te scoren: 3-2. RVC gaf nog steeds niet op, sleepte er nog een corner uit waar iedereen mee naar voren ging, maar SEP mocht toch de punten houden. Toch gaf deze wedstrijd voldoende positief aanknopingspunten om verder op te bouwen.