Vuurlijn 51
1424NN
DE KWAKEL
tel. 0297-564538

Zondag 20 maart mochten de heren van RVC'33 het opnemen tegen KDO. Eerder dit seizoen werd teleurstellend verloren met 3-4 op Kaagjesland. Afgelopen donderdag wist RVC'33 4-1 te winnen van DIOS en nu moest deze lijn doorgetrokken worden,

KDO begon beter aan de wedstrijd. De bal ging beter rond en ze waren feller in de duels. Daarnaast maakte de ploeg uit De Kwakel goed gebruik van de snelle voorhoede spelers. Deze inzet werd ook beloond. In de 23e minuut werd de 1-0 gemaakt en kort daarna de 2-0. Een flinke tegenvaller voor RVC, maar zeker terecht. Het lukte RVC niet om lekker in de wedstrijd te komen. De ploeg probeerde met positiespel naar het doel van de tegenstander te komen, maar te vaak werd de bal verloren waardoor er eigenlijk geen kansen gecreëerd werden. De situatie werd vlak voor rust nog erger voor RVC toen een KDO spits door de RVC defensie brak en ten val werd gebracht. Dit resulteerde in een rode kaart voor Barry.

In de tweede helft wist RVC wat het moest doen: keihard werken om het recht te zetten. Dit begon goed. Met een man minder wist RVC wat druk uit te oefenen richting het doel van KDO. Helaas was dit van korte duur. Uiteindelijk controleerde de thuisploeg de wedstrijd en waren ze in staat om de stand nog flink te vergroten. Een flinke 6-0 was de uitslag na 90 minuten spelen. Een middag om snel te vergeten voor RVC.

Donderdag wacht Bloemendaal. Een belangrijke wedstrijd voor RVC waarin goede zaken gedaan kunnen worden.